Cum poti sa faci asa ceva? Filmuletul care a facut inconjurul lumii! Nu este o gluma, te va emotiona pana la lacrimi! Vezi VIDEO!

 

Cum poti sa faci asa ceva? Filmuletul care a facut inconjurul lumii! Nu este o gluma, te va emotiona pana la lacrimi!!  Credem ca 70% ,daca nu si mai mult din populatia planetei are macar un animal de companie, fie ea o pasare, o pisica, un caine sau altele…Multi dintre noi iubim, multi dintre noi, nu iubim animalele, sau altii iubesc animalele pentru un timp foarte scurt, exact ca in filmuletul de mai sus!
Cand luam un animal- mai bine spus un al doilea prieten, trebuie sa ne luam un angajament, o responsabilitate, ca o sa avem grija de el pentru tot restul vietii lui, ca ii vom da mancare,apa si mai ales ca-i vom oferi dragostea si grija noastra neconditionat!

A-ti lua un animal de companie, nu este un lucru greu… este chiar  foarte usor, dar cand vine vorba de a-l ingriji cu tot ce trebuie, asta cam lasa de dorit pentru multi, asa cum s-a intamplat si in filmuletul de mai sus !
Odata ce tu ii oferi toate aceste elemente unui simplu animal, mai bine spus prietenul tau cel mai corect, pentru ca el nu iti cere multe, doar sa-i oferi atentie, mancare si dragoste, atat! nimic mai mult si el iti va oferi credinta lui pana la moarte, te va apara atunci cand iti e greu!
Merita vizionat filmuletul de mai sus!
Nu uita, sa distribui mai departe! Multumim!
Facebook Comments

Leave a Reply