A topit multe inimi cu ochii lui gingasi! Acest ingeras, a uimit tot internetul cu dragalasenia sa, in timp ce manca o felie de… lamaie! Merita pe deplin sa vezi ceea ce se intampla! Vezi Video!

A topit multe inimi cu ochii lui gingasi! Acest ingeras, a uimit tot internetul cu dragalasenia lui, in timp ce se chinuia sa pape o felie de lamaie! Merita sa vezi ce se intampla!
  • Cu totii iubim copiii, mai ales cand au o varsta frageda, asa si ingerasul asta de mai sus, care cu siguranta va topit inima !
  • Multi avem, multi ne dorim sa avem un ingeras sub acoperisul casei noastre, un copil care sa ne poarte numele mai departe, asa si aceasta familie care are acest ingeras frumos, care le face viata mai buna si mai amuzanta, de exemplu in filmuletul de mai sus, mama acestui copil a venit de la magazin cu niste cumparaturi necesare pentru casa, printre legume si fructe a cumparat si o lamaie ca sa faca o limonada pentru cel mic, in timp ce taia lamaia mama copilului a observat ca cel mic doreste cu pofta, macar o bucatica din lamaie nestiind ce il asteapta pe cel mic, mama i-a dat felia de lamaie celui mic si a inceput sa-l filmeze…ia uitati ce s-a intamplat!
Noi va multumim pentru timpul acordat pe site-ul nostru!
Nu uitati sa distribuiti mai departe!

Sursa text :  http://frumusetileromaniei.com

Facebook Comments

Leave a Reply