Lumea a spus ca e NEBUN ! VIDEO Ce se intampla cu masina daca alimentezi cu , COCA COLA in loc de motorina ! Era de asteptat sa…

 

Un tip s-a gandit sa alimenteze o pisicuta (bmw) cu  coca cola ca sa vada ce se intampla !

E ca si cum ai pune benzina inloc de motorina sau invers sau si mai rau pentru ca, coca cola contine zahar si apa ceia ce face ca motorul sa se strice.

Ai pus benzină într-un motor diesel, sau motorină într-un motor pe benzină? Vestea proastă pentru ambele cazuri este că alimentarea cu combustibilul greşit ar putea fi dezastruoasă atât pentru motorul maşinii tale, cât şi pentru buzunar. În cazul în care acest lucru s-a întâmplat paşii pe care ar trebui să-i urmezi sunt următorii: sub nicio formă să nu încerci să porneşti motorul, apoi sună la un service autorizat şi spune-le problema ta.

Ai pus benzină într-un motor diesel, sau motorină într-un motor pe benzină? Vestea proastă pentru ambele cazuri este că alimentarea cu combustibilul greşit ar putea fi dezastruoasă atât pentru motorul maşinii tale, cât şi pentru buzunar. În cazul în care acest lucru s-a întâmplat paşii pe care ar trebui să-i urmezi sunt următorii: sub nicio formă să nu încerci să porneşti motorul, apoi sună la un service autorizat şi spune-le problema ta. Theaa.ie.

Facebook Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *