Vestile TRISTE nu SE MAI TERMINA! „A plecat dintre noi o luptătoare, un om vesel, cald, sincer, bun” Vestea care a intristat Romania

Vestea mortii jurnalistei  Laura Catalina Barbu Cimpoeru a intristat lumea jurnalistica. Aceasta a pierdut lupta cu o boala necrutatoare si s-a stins la varsta de 49 de ani, lasand in urma o fiica de 19 ani.

In ultimii ani, jurnalista a fost internata intr-un spital din Cluj, insa medicii nu au reusit sa o salveze.

Trecerea ei in nefiinta a fost un soc pentru apropiati, dar mai ales pentru fiica ei, care nu mai are pe cine sa strige „mama”.

„A plecat dintre noi o luptătoare, un om vesel, cald, sincer, bun. Un profesionist adevărat, care făcea lucrurile ca la carte, un om MINUNAT care-a iubit viaţa cu-adevărat!  Vara trecută am văzut-o ultima dată. Era la fel de veselă, de optimistă şi de încrezătoare cum o ştiam, chiar dacă trebuia să facă faţă unei boli grele şi perfide. Şi mi-am spus: „Sigur va trece şi de obstacolul ăsta, la cât de motivată şi de puternică este!”

Aflasem, acum câteva zile, că e în stare gravă, dar am refuzat să cred că pentru Laura nu se mai poate face nimic. Aşa veselă şi luptătoare cum o ştiam, speram să iasă învingătoare şi din bătălia asta şi să o văd din nou bucurându-se de viaţă. Dar, în loc de veşti bune, astăzi am aflat că Laura nu mai este.  Voi păstra în minte şi-n suflet chipul ei mereu vesel, senin. Şi vocea. Acea voce care ne întreba, de fiecare dată când intra în birou: „Ce faceeeţi?” Astăzi i-aş răspunde că suntem trişti, foarte trişti… Odihneşte-te în pace, om frumos!“ , a declarat o apropiata a jurnalistei, conform adevarul.ro.

Facebook Comments

Leave a Reply